Het NTT kleurde oranje

Groepsfoto van het Nederlands Theatersport Toernooi 2016 NTT 2016
Groepsfoto van het Nederlands Theatersport Toernooi 2016

Op 12 en 13 maart 2016 vond het NTT plaats in Utrecht

Van zaterdagochtend tot zondagavond streden 35 theatersportteams uit Nederland en Vlaanderen om de titel ‘het beste theatersportteam van Nederland’. Het NTT was ook nog eens jarig want het vierde de vijfde editie. De Tim & de Tina’s vierden dat graag mee met de kleur van Neerlands wimpel; ons rechterteam kleurde namelijk oranje.

We bekeken, beoordeelden en beloonden de scenes die wij zagen op drie onderdelen; inhoud, techniek en amusement. En zoals dat gaat bij een wedstrijd; diegene met de meeste punten wint. En wat was het spannend, tot en met de finale. Wil je weten wie gewonnen heeft en de foto’s zien? Kijk dan op de website van het NTT www.theatersporttoernooi.nl.

Toch was (en is) winnen maar bijzaak bij een theatersport toernooi. Want om te kunnen winnen, moet je meedoen. En kijkend naar al die geweldige, hilarische en ontroerende scenes, ging het bij ons ook kriebelen. Het rechteren maak hongerig. Het geeft zin om zelf ook te spelen en te genieten als we opkomen en, wtf, ook als we afgaan. Dus wie weet, maken we de volgende editie zelf prachtige scenes. Geven we alles wat we in huis hebben en krijgen er applaus voor terug. Voor nu is al het applaus voor de spelers, dank voor twee fantastische dagen.