Matinee in Wateringen op 17 april

Matinee op 17 april, theatersport in de Hofboerderij in Wateringen
17 april theatersport in de Hofboerderij in Wateringen

Doe mee met het Matinee op 17 april

een middagvoorstelling voor jong en oud.

Op zondagmiddag 17 april spelen we een geïmproviseerde theatervoorstelling in de Hofboerderij in Wateringen. Vanaf 14.00 uur spelen we samen met De Tegenpartij de scenes die jij graag wilt zien. Om het extra spannend te maken, is het ook nog een wedstrijd. Wil je weten wie er wint? Kom dan op zondag 17 april aanstaande naar het matinee en doe mee. Reserveer nu je kaartjes via de website van De Tegenpartij.

Hofboerderij

De hofboerderij is eigendom van de Stichting Culturele Raad Wateringen en de culturele hotspot van Wateringen. Een fantastische boerderij is prachtige locatie voor theater en improvisatie, laat je gerust inspireren door de omgeving. Meer informatie over de stichting en de culturele activiteiten vind je op de website van de stichting CRW.